Het wijkcentrum ‘de Helmer’ kan, bij het bestuur van het bewonersinitiatief, zeven dagen per week een dag of dagdeel gehuurd worden. Dat betreft maatschappelijke activiteiten, clubjes, kinderfeestjes en recepties. Kijk in de agenda van het wijkcentrum welke tijden vrij zijn. 

De beheerder is tijdens de huurperiode aanwezig, in overleg met de beheerder kan dat ook een vrijwilliger zijn. Zonder beheerder huren kan als er een professionele begeleider aanwezig is, bijvoorbeeld bij Sportlust, Alifa, Pilates etc. Is voor een activiteit professionele begeleiding wettelijk vereist is, dan zorgt een huurder daar zelf voor.

‘De Helmer’ moet schoon, opgeruimd achtergelaten worden en het meubilair moet terug op de plaats gezet worden.

Voor de huur van ‘de Helmer’ zijn twee tarieven. De huurprijs voor maatschappelijke organisaties en activiteiten is € 18,00 per uur. Voor overige activiteiten, zoals commerciële activiteiten, kinderfeestjes, recepties etc. is de huurprijs € 40,00 per uur. Is er een vrijwilliger aanwezig voor huishoudelijke zaken en de bar, dan brengt dat geen extra kosten met zich mee.

Over de huurprijzen en over alle andere vragen kunt u contact opnemen met de wijkbeheerder beheerder.helmerhoek@gmail.com of bellen op telefoonnummer 06-39830650 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00-17.00, niet tijdens vakanties).

Aanvraagformulier voor het reserveren van het wijkcentrum:

Reserveren wijkcentrum de Helmer
Tijd *
(exacte tijden in overleg)
Privacy *
reCAPTCHA