Twentse levenslessen (175)

De laatste die alles wist, zo kun je op internet lezen was de Engelsman Thomas Young, 250 jaar geleden geboren, hij was een Engels natuurkundige, egyptoloog en arts. Hij was de laatste die bekend was met vrijwel de hele toenmalige wetenschappelijke kennis.
Als ik dat lees beginnen mijn vingers bijna te trillen omdat mijn kennis er zo schril bij afsteekt. Deze week was ik er niet zeker van of je pannekoek of pannenkoek schrijft. Gelukkig stelt het zoeken, als je een beetje ervaring hebt, op internet niet veel voor. Maar ja, vanmorgen kreeg ik een mail van Ziggo, dat dacht ik. Toen herinnerde ik mij, als iets te mooi is om waar te zijn, dat dat inderdaad te mooi is om waar te zijn. Dus deze spam maar snel in de prullenbak gegooid en de prullenbak leeggemaakt. Je kunt vandaag de dag maar beter een beetje begrijpen en je daar na gedragen en van alles waarover je niet zeker bent dat je het begrijpt toch niet al te overmoedig te zijn, daar komen vaak ongelukken van.