Twentse levenslessen (63)

De wereld staat door de coronatijd op zijn kop. Je kunt in alle media lezen dat het nogal al wat inspanning kost om er mee om te gaan. Het is stuivertje wisselen geworden, iedere dag kunnen de gevolgen je treffen, ziek worden, een baan verliezen of een bijna onmenselijke inspanning moeten leveren, mensen zien kans om extra geld te verdienen en door alle regelingen wordt de eerlijkheid van mensen op de proef gesteld. Door alle onzekerheid ontstaan er allerlei theorieën die met een sneltreinvaart over de wereld worden gestuurd.
Deze week kon ik niet veel beters vinden dan de spreuk rijkdom en een stuivertje kennen elkaar. Zoiets als rijkdom en armoede lijken wel samen te spannen en kunnen voor iedereen snel wisselen. We wensen u een mooie zomertijd waar regen en zonneschijn elkaar regelmatig afwisselen.