Chris Neervoort en Miny Schutzeigel, actief in Helmerhoek, hebben uit handen van burgemeester Roelof Bleker een Enschede-speld ontvangen voor hun meer dan gemiddelde inzet voor de samenleving in de stad. Helmerhoeknieuws feliciteert de deze vrijwilligers van harte met deze eervolle prijs voor hun uitzonderlijke inzet.

Een zeer verdiende prijs voor hun werk in de wijk Helmerhoek. Met grote regelmaat organiseren ze in de ouderensoos activiteiten voor ouderen waaronder een gezellige bingo. Chris Neervoort: “ Als je wil dat er iets gedaan wordt, zul je zelf ook een vingertje omhoog moeten steken.” Hij is inmiddels de tachtig gepasseerd. Goed gehumeurd, vol energie en strijdbaar. Chris blijft in beweging, naast het vrijwilligerswerk probeert hij zoveel mogelijk in beweging te blijven door bijvoorbeeld te wandelen. Met plezier tonen we die eerder gemaakte video met het bijzondere levensverhaal van een man die zijn mannetje staat.
Miny Schutzeigel zet zich met hetzelfde enthousiasme in voor het vrijwilligerswerk in de Helmerhoek. Vele ouderen kennen haar enthousiasme tijdens de etentjes die voor ouderen georganiseerd worden. Beide hebben de prijs meer dan verdiend.

Enkele jaren geleden heeft Helmerhoeknieuws een video gemaakt over Chris Neervoort. Video bekijken https://youtu.be/IWQHI0AS5YE