De beheerders van Helmerhoeknieuws hadden ruim vijf jaar geleden niet kunnen denken dat er een moment zou komen dat de 3500 leden gepasseerd zou worden. Het is zover, de teller bleef wel een tijdje rondom de 3500 leden hangen. Het lijkt er op dat het ledenaantal de top bereikt heeft en niet veel meer zal groeien. Het belangrijkste is dat Helmerhoeknieuws een platform is waarop bewoners met elkaar berichten kunnen delen en dat dat op een veilige manier kan bijvoorbeeld doordat mensen lid moeten worden.

Helmerhoeknieuws heeft ook een website. Op deze website treft u informatie aan die niet aan de actualiteit onderhevig is. Deze website wordt goed bezocht en wordt al enkele jaren mogelijk gemaakt door onze medehelmerhoeker René Bouman, directeur van Bravo beveiliging https://www.bravobeveiliging.nl

Onze dank gaat uit naar iedereen die eraan bijdraagt dat Helmerhoeknieuws een veilige omgeving blijft zodat zoveel mogelijk bewoners deel kunnen nemen.