Opnieuw is het bewoners gelukt om het boek Oud Enschede van Jumbo compleet te krijgen.

Terwijl de vrijwilligers aan het werk waren, de minibieb Bijenhoek werd voorzien van nieuwe boeken en de zon er vrolijk op los scheen, verzamelden bewoners zich om de plaatjes van het boek Oud Enschede te verzamelen. Af en toe ging dat met een vreugdekreet of zucht gepaard. “Mijn boek is compleet”.
Hoewel vanaf vier uur geruild kon worden waren de eerste al om kwart over drie in de Bijenhoek, het enthousiasme spatte ervan af. Om bijna half zes hadden bijna 50 bewoners zich gemeld om te ruilen.
Zijn er bewoners die bij de afsluiting van de actie over 14 dagen nog een keer willen ruilen, dan kan dat. Laat het even weten door dit bericht te liken en de vrijwilligers stellen de Bijenhoek met plezier ter beschikking.