Is een korte kennismakingscursus mandoline iets voor jou?

Na het succes van de Kennismakingscursus Mandoline in 2021 organiseert het Twents Mandoline- en Gitaarorkest (TMGO) dit voorjaar opnieuw een korte kennismakingscursus, een basiscursus van drie lessen, met een vervolgmogelijkheid van zes lessen. De mandoline, en zijn grote broer de mandola, hoor je terug in 18e-eeuwse klassieke muziek en in recente muziek, zoals Ierse folk en Amerikaanse bluegrass. De mandoline is een mooi instrument om samen te spelen in een mandoline- en gitaarorkest (zie www.tmgo.nl). Wie gitaar of viool speelt of heeft gespeeld, zal niet veel moeite hebben met dit instrument. Heb je nooit een instrument gespeeld en kun je geen noten lezen, maar heb je wél belangstelling dan ben je ook van harte welkom.

De lessen zijn op donderdag 17-24-31 maart of donderdag 7-14-21 april op basisschool de Jonge Helden, Ravenhorsthoek 38 Je kunt een instrumenten lenen van TMGO en de drie lessen kosten € 27,50
Meer informatie over aanvangstijden en aanmelden, mail esther@tmgo.nl (Esther Hurkmans, TMGO) of leovanrutte@tmgo.nl (Leo van Rutte, docent)

Foto: S. Bik