als ze onder de mensen zijn en dingen kunnen ondernemen.” schreef Harm Katerberg deze week in zijn column in Helmerhoeknieuws.

Harm is het voorbeeld van in beweging blijven, wandelend met zijn hondje, met zijn kleinzoon of met beide. Altijd zijn camera bij zich. De Bijenhoek is vaak zijn bestemming, daar vindt hij altijd wel de inspiratie voor een foto.

Daarvoor is de Bijenhoek ook bedoeld, beter af zijn door onder de mensen te zijn en dingen kunnen ondernemen. Samen koffie drinken op de werkochtenden en het werk doen dat je leuk vindt. Je hoeft eigenlijk niets van tuinieren te weten, als je komt leer je gaandeweg.

Veel handen maken licht werk, vandaar dat de vrijwilligers blij zijn dat zich opnieuw een vrijwilliger aangemeld heeft. Als je het ook leuk vindt om onder de mensen te zijn en dingen te ondernemen, neem dan gerust contact op om er eens over van gedachten te wisselen. Dat kan door een email te sturen naar helmerhoeknieuws@gmail.com, je kunt ook een PB (persoonlijk bericht) sturen.

Foto: Harm Harry Katerberg