Directeur René Bouman heeft een eigen opleiding opgezet voor het vak van privédetective.

In een artikel in het dagblad Tubantia komt de helmerhoeker René Bouman, directeur van BRAVO Beveiliging uitgebreid aan het woord over het opzetten van een eigen vakopleiding voor privédetective.

In de opening van het artikel schrijft Tubantia: “Te oppervlakkig en te theoretisch. Zo kwalificeert René Bouman, directeur van Bravo Recherche in Hengelo, de huidige opleidingen voor ‘privédetectives’. Dus heeft hij een eigen opleiding voor dit vak opgezet. „Ook in de opleiding moet je de spanning die bij dit werk hoort voelen.”

De energieke ondernemer René Bouman heeft aan de wieg gestaan van het succesvolle bedrijf BRAVO beveiliging. Tegelijkertijd is hij zich bewust van zijn sociale verantwoordelijkheid en heeft hij vanaf het begin zich een sociale ondernemer getoond. Meer informatie daarover treft u aan in een eerder gemaakte video.

De link naar het artikel in Tubantia is:
https://www.tubantia.nl/hengelo/hengelose-speurneuzen-beginnen-eigen-opleiding-voor-privedetective-kunnen-sneller-in-actie-komen-dan-politie~a4b1cbd2/

De link naar de video:
https://youtu.be/WKQzcVintww