De leden van de Tunnelwacht kunnen het niet verdragen dat bewoners bij de tunneltjes onaanvaardbare risico’s lopen. Er zijn al veel bewoners die in de wintermaanden één of enkele uurtjes tunnelwachter zijn of geweest zijn. Ook deze winter willen de tunnelwachters er graag enige tunnelwachters bij. Één of enkele uurtjes per week maakt al een groot verschil.

Waar gaat het om:
Met een groepje van vier bij de tunnel een oogje in het zeil houden, je bepaalt zelf wanneer en hoelang je per week wil meedoen. Kun je een week niet ook geen probleem. Er wordt via WhattsApp een groepsindeling gemaakt. Wil je meer weten of meedoen, stuur dan een mail naar Helmerhoeknieuws@gmail.com

Zie je bij de tunnels iets verdachts of ongebruikelijks, aarzel niet om de politie te bellen. De tunnelwachters willen daarvan ook graag op de hoogte gesteld worden, graag mailen naar Helmerhoeknieuws@gmail.com