Zo af en toe is het noodzakelijk dat vertegenwoordigers van de Tunnelwacht even hun inzet afstemmen. Elkaar ergens binnen ontmoeten is niet zo’n goed idee. In de Bijenhoek is ruimte genoeg om anderhalve meter afstand te houden en er was een fris windje.

Voor meer info en aanmelden HELMERHOEKNIEUWS@GMAIL.COM

De stemming van de deelnemers was gematigd enthousiast, zo konden we vernemen. Graag zien de Tunnelwachters zo snel mogelijk een eind komen aan de onveiligheid rondom de tunneltjes. Daarvoor blijft de komende periode preventief posten noodzakelijk, aan een app en camera’s wordt hard gewerkt en gemeenteraadsraadsleden beginnen haast te krijgen.

U kunt de Tunnelwachters een helpende hand bieden met het veilig houden van de tunneltjes door een mailtje naar HELMERHOEKNIEUWS@GMAIL.COM
Als u uw telefoonnummer vermeldt wordt u snel teruggebeld en kunt u met Huub Filart overleggen over wanneer u mee zou kunnen doen.