Is er licht aan het einde van de tunnel?

De tunnelwachters hebben de afgelopen winter opnieuw goed werk verricht. Is het nodig dat ze volgende winter er opnieuw staan? Het zou wel eens kunnen zijn dat ook andere oplossingen dichterbij komen. In eerdere gesprekken hebben zeven tunnelwachters op het stadhuis met de burgemeester om tafel gezeten. De burgemeester sprak over het inzetten van moderne slimme technieken. We vragen Huub Filart initiatiefnemer van de tunnelwacht of hij nieuws te melden heeft. Huub vertelt dat de signalen die hij op dit moment krijgt positief zijn. Eind april is er opnieuw een overleg met de gemeente. Huub zegt, “meer kan ik er op dit moment niet over zeggen, maar hier staat niet een man die in mineur is, integendeel.”

Vanuit dit optimisme wil Huub graag dat zich tunnelwachters blijven aanmelden. Samen staan we sterk is zijn lijfspreuk. Wilt u ook wel een tijdje de schouders er onder zetten, zodat de wijk en vooral ook straks als de avondklok gaat verdwijnen onze jongeren veiligheid bij de tunnel kunnen bieden, meld je dan aan als tunnelwachter.

AANMELDEN KAN door een mailtje te sturen naar HELMERHOEKNIEUWS@GMAIL.COM

Huub Filart neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer je beschikbaar bent en daarmee maakt Huub een rooster.