In contact met Cemal Dogan mocht Helmerhoeknieuws vernemen dat de tunnelwachters zeer verheugd zijn dat uit de gesprekken vanavond is gebleken dat een sponsor de sponsoring op zich neemt van 35 jassen en hetzelfde aantal mutsen en handschoenen.
De tunnelwachters wilden graag uit veiligheid, om de kou te weerstaan en duidelijk herkenbaar te zijn over jassen, mutsen en handschoenen beschikken. Ze hebben zich ingezet om dat te realiseren. Deze sponsorbijdrage onderschrijft volledig het belang van veiligheid bij de tunneltjes. Binnenkort stellen we de sponsor aan u voor.

Verder heeft grafisch ontwerper Frank Kuiper, die vanaf 1 januari in Helmerhoek komt wonen, nadat hij de oproep van de tunnelwachters gelezen heeft, aangeboden om kostenloos een logo te ontwerpen. De tunnelwachters zijn er zeer content mee.

Het kon vanavond niet op, ook Joop Fransen van cafetaria Bijvank kwam nog even op bezoek bij de tunnelwachters om snert en patat warm vlees te brengen. Met dit koude weer wisten de tunnelwachters er wel raad mee. Al met al een demonstratie van solidariteit met de tunnelwachters.

© helmerhoeknieuws