De Tunnelwachters kunnen trots zijn op hun inspanning. Er wordt volop gewerkt aan nieuwe verlichting aan beide kanten van het tunneltje. De Tunnelwachters zijn er in geslaagd te bereiken dat er nieuwe verlichting wordt geplaatst. De nieuwe lantaarnpalen zijn robuust, hebben twee armaturen en zijn voorzien van heldere ledlampen. Daardoor wordt het gehele fietspad en de bermen verlicht. De Tunnelwachters hebben niet alleen zich tot het uiterste ingespannen om bij de tunnel een oogje in het zeil te houden, ze hebben ook vele uren aan vergadertafels gezeten om duidelijk te maken dat het zo niet langer kan bij de tunnels. De Tunnelwachters hebben een belangrijk doel gerealiseerd maar er is nog meer te doen. Vandaar dat ze graag nog een beroep doen op buurtbewoners om mee te doen. Ook aan de vergadertafels is er nog werk aan de winkel, de ideeën over een slim camerasysteem vragen nog de nodige aandacht van de Tunnelwachters.

Voor meer info of aanmelden, helmerhoeknieuws@gmail.com

© helmerhoeknieuws