STEM OP DE BIJENHOEK

Genomineerd voor de Enschedese Vrijwilligers Prijs, dat is al een prijs op zichzelf. De inzet van de vrijwilligers die er door hard werken steeds beter in slagen van de BIJENHOEK een ontmoetingspark te maken en tegelijkertijd er in slagen om de aandacht voor de natuur centraal te stellen. De uitdaging om coronavriendelijk te worden hebben ze opgepakt en met succes
Deelt u de waardering dan kunt u stemmen.

STEM OP DE BIJENHOEK

U ziet onder de beschrijving van de Bijenhoek “STEMMEN” staan. Klikt u daarop dan kunt u op een stemformulier uw stem uitbrengen.

In Helmerhoek is er zoveel meer, er zijn verschillende mooie initiatieven die de wijk sterk maken. Een heel rijtje van vrijwilligersorganisaties die de draad oppakken, voor de veiligheid van de wijk, om bewoners te helpen, die zich inzetten om eenzaamheid te verlichten of om hobbyisten of liefhebbers samen te brengen in fotografie, natuur, lezen en kunst. De nieuwste facebookpagina is het sprekende bewijs. In korte tijd hebben zich meer dan 80 leden aangemeld voor de facebookpagina KUNST HELMERHOEK.