Het coronavirus veroorzaakt groot en verdrietig leed, maar ook klein leed, plannen moeten wijken of veranderen omdat het van het grootste belang is dat regels strikt nageleefd worden. Daardoor is het niet mogelijk de Workshop moestuinieren in de Bijenhoek door te laten gaan.
Wat dan wel:

  1. De bakken staan al klaar en de namen van de deelnemers staan er al op, vandaar dat we in overleg met Wim Boers besloten hebben dat de bakken ingeplant of ingezaaid gaan worden. Je kunt dus één persoon, Wim of een andere vrijwilliger bij een bak aan het werk zien, we houden ons daarbij strikt aan de regels.
  2. Wim vertelt in zijn column ‘buitenmomentjes’ of in andere berichten wat en hoe hij doet en laat met foto’s zien hoe de bakken eruit zien.
  3. Zodra het toegestaan is en veilig is, kunnen de deelnemers hun bakken bekijken en wordt er over de bakken uitleg gegeven. Hoe dat gaat laten we later weten.

Deelnemers die vragen of suggesties hebben kunnen een persoonlijk bericht sturen of een email sturen naar helmerhoeknieuws@gmail.com