Vanmorgen stond een alarmerend bericht in de krant, Nederlandse ouderen dreigen minder aandacht te krijgen. Ouderen zijn al kwetsbaarder, hoe kan ervoor gezorgd worden dat er voldoende aandacht blijft voor ouderen.
Het idee is simpel, we roepen bewoners, die wel een oudere zouden willen bellen op te reageren. Dat kan door een mail te sturen naar Helmerhoeknieuws@gmail.com en daarin je naam en tel.nr. Wil jezelf ook wel gebeld worden dan schrijf je dat er bij.
Zodra bewoners zich aangemeld hebben om te bellen doet Helmerhoeknieuws een oproep of ouderen gebeld zouden willen worden, melden ze zich dan wordt dat telefoonnr. doorgestuurd. Je kunt er zeker van zijn dat je telefoonnummer niet doorgegeven wordt. Melden zich bewoners aan, nadat een oproep gedaan is om gebeld te worden, dan wordt alleen dat nummer doorgegeven.

Heb je een goed idee of een tip, laat het weten.