Noaberhulp deelt mee.

Wanneer u alleen bent of ouder en behoefte heeft aan af en toe een gesprekje blijft Noaberhulp actief.
We zijn een groep vrijwilligers die zich opgegeven hebben om een luisterend oor voor u te zijn. De activiteiten gaan helaas niet door zoals de huiskamer en repair- en computerrepaircafé. Daar dat betekent niet dat we u vergeten zijn. Wanneer u alleen bent of ouder en behoefte heeft aan af en toe een gesprekje blijft Noaberhulp actief.

We zijn een groep vrijwilligers die zich hebben opgegeven om een luisterend oor voor u te zijn. De huiskameractiviteiten en het repair- en computerrepaircafé gaan helaas niet door. Dat betekent niet dat we u vergeten zijn. Bent u alleen of ouder of kent u iemand die af en toe een telefonisch gesprekje kan gebruiken, dan kunt u bellen. Een vrijwilliger geeft de naam van de gesprekspartner door. ‘s Morgens van 10 tot 12 uur en ‘s middags van 13.00 tot 15 uur is er tijd om met u te praten of een luisterend oor te zijn . U kunt vragen stellen en de vrijwilliger kijkt wat ze voor u kan betekenen. Kijk ook als goede buur of u iets voor uw oudere buurman of buurvrouw kunt doen. Het Noaberschap Helmerhoek en Karin en Wout van Erve Lepping hebben de handen op (afstand) in elkaar gevouwen. We gaan we met ons allen ons best doen om hier zo goed mogelijk uit te komen. Help mee waar je ook kunt maar houdt ten allen tijde je eigen gezondheid goed in de gaten.

Via een PB naar bij Linda van het Noaberschap kunt u het telefoonnummer vragen.