Een belangrijk bericht !!!!

Er is onderling overleg geweest met het bestuur en de vrijwilligers van het Noaberschap en ook het bestuur van de Oudersoos en de Bingo voor ouderen is in beraad geweest over preventieve maatregelen ten aanzien van de verspreiding van het Coronavirus.

Naar aanleiding van de laatste nieuwsgeving op NPO1, dat geadviseerd wordt om o.a. kleine minder goed geventileerde ruimtes te sluiten, hebben de besturen van het Noaberschap Helmerhoek en de Ouderensoos/Bingo besloten om de activiteiten in het wijkcentrum De Helmer tot 1 april 2020 stop te zetten.

Mede omdat er als kwetsbare groep veel ouderen deelnemen aan deze activiteiten, is dit besluit daarom genomen.

Uiteraard zullen we via FB Helmerhoeknieuws je verder op de hoogte houden hoe het verder gaat.

Dank voor je begrip.

Het wijkcentrum blijft beschikbaar voor de overige activiteiten en iedereen beslist zelf over het wel of niet doorgaan van eigen activiteit.