Binnen enkele dagen hebben tien bewoners zich opgegeven voor een Workshop ‘compact moestuinieren’. Er kunnen nog enkele deelnemers bij. Heb je belangstelling, laat het dan weten, dat kan door onder dit bericht te reageren, een PB te sturen of een mail naar helmerhoeknieuws@gmail.com
Dat niet alleen, ook onze welbekende columnist Wim Boers heeft zich bereid verklaard om de groep te begeleiden. Hoe nu verder. Het is de bedoeling om begin maart te beginnen, dat hangt een beetje van het weer af. Wim komt op een nog af te spreken tijd naar de Bijenhoek en kan de deelnemers vertellen over wat gezaaid of gepoot kan worden en wanneer, hij heeft ook voorgesteld om inmiddels een whattsappgroepje te starten, zodat hij alle vragen kan beantwoorden te vernemen met welke planten, bloemen, kruiden of bijvoorbeeld pepers je aan de slag wil en zowel in de bijenhoek alsook via whatsapp tips en adviezen te geven. Vanaf volgende week wordt er een appgroep aangemaakt.

Inmiddels gaat het werk op de bijenhoek gewoon door en worden de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van de nieuwe bijenstal aanstaande maandag en is de bemesting op de bloemenpluktuin aangebracht. Het wordt weer een mooie zomer voor de bijen.