Terwijl de bijen nog in hun ‘winterslaap’ zijn, ze vinden het te koud om uit te vliegen, komen de plannen voor de BIjenhoek al tot leven. Op maandag 27 januari wordt er een nieuwe grotere bijenstal geplaatst. De imkers Henk van der Leij en Koert Pouw zien er vol spanning naar uit. Er kunnen meer kasten geplaatst worden, er is meer ruimte om te werken en de de plaats van de Bijenstal wordt zo gekozen dat de bijen een grotere vrije vliegruimte hebben. Helmerhoeknieuws zal verslag doen van de bouw van de nieuwe bijenstal. Gedurende de plaatsing zijn bewoners van harte welkom en Helmerhoeknieuws ziet graag foto’s van de bouw van de voorbereidingen en de bouw van de bijenstal.
Op het terrein was geen goede gelegenheid om te schuilen bij slecht weer en om gereedschap op te bergen. De bestaande bijenstal zal daarvoor gebruikt worden.