Op de donderdagmorgen van 31 oktober was het Halloween-team al vroeg begonnen met de voorbereidingen voor beide Halloweentochten. En dat is niet voor niets geweest. Er werd deelgenomen door veel kinderen, de meesten vergezeld van hun ouders. Sommige kinderen liepen zelfs beide tochten. Het team kreeg veel complimenten. Zonder de bewoners van de snoephuizen was het feest voor de kinderen niet mogelijk geweest. Voor de medewerking wil het team deze bewoners hartelijk danken.

De organisatie komt binnenkort bij elkaar om over deze activiteit te praten om volgend jaar nog beter voor de dag te komen. Dit jaar was een eerste keer en het team wil de lat nog wat hoger leggen voor volgend jaar. Een aantal foto’s staat al op deze FB-pagina. De onderstaande fotoreeks is gemaakt door Frank Bruins, waarvoor hartelijk dank.
Geniet van de foto’s