Bij beide de tunneltjes, Oude Dijk en Zuid Hollandlaan werd op woensdagavond preventief gepost. De buurtwachters hadden tijdens het posten nog wel even tijd voor een kop koffie en een fotoshoot. De samenwerking en onderlinge verbondenheid werd geprezen, bij beide tunnels waren voldoende buurtwachters aanwezig. Er kunnen geen mededelingen gedaan worden over waar en wanneer gepost wordt. Opnieuw was er koffie en thee van een vriendelijke en betrokken inwoner, met daarbij lekkere stukken speculaasbrokken. Buurtnet heeft vanavond ook bezoek gehad bij de tunnels van jongerwerk Alifa en van de medewerkers van toezicht en handhaving.
Deze week zal er verschillende keren gepost worden. De bewoners die zich daarvoor opgegeven hebben worden gebeld of zijn inmiddels gebeld. U kunt nog steeds u aanmelden en mailen met vermelding van uw telefoonnummer naar Helmerhoeknieuws@gmail.com De buurtwachters trotseren de regen en de kou, ze kunnen tijdens het posten wel een opwarmertje gebruiken, ook daarvoor kunt u zich aanmelden op Helmerhoeknieuws@gmail.com Kent u bewoners die niet lid zijn van Helmerhoeknieuws en waarvan u weet dat ze ook zouden willen helpen, u kunt deze bewoners uitnodigen om lid te worden.