Helmerhoek actief !

Wijkcentrum wordt vergroot. Verbouwing begonnen.

door Paul Snellink.

Deze tekst hierboven zou het, bij het zien van de steigers, zo tegen 1 april heel goed doen. Wijkbewoners, ons wijkplatform en stadsbestuurders bijvoorbeeld zouden er de humor wel van inzien.
De werkelijkheid ligt ook anders. Het pleisterwerk op de muur aan de achterzijde van het nog jonge wijkcentrum laat los. Je zou kunnen zeggen dat het wijkcentrum uit zijn voegen barst. Daar wordt nu aan gewerkt om de muur te herstellen.
Maar nu we het over stadsbestuurders hebben: wethouder Kampman. Hij komt op 1 november op bezoek naar ons wijkcentrum. Hopenlijk komt hij met goede berichten en een oplossing voor het te kleine wijkcentrum. Met wie gaat hij een gesprek aan? Zijn we goed voorbereid? Zijn er in het centrum van onze wijk mogelijkheden? Onze wethouder voor zuidwijken, zo vertelde hij recentelijk, is al een jaar hieromtrent voor ons bezig. We zijn natuurlijk echt blij met zijn komst. Helmerhoek wordt gevonden. Eerst door de burgemeester en nu de wethouder. Wij hebben Arjan Kampman nodig. Wat kan hij voor ons betekenen? Zijn er nog andere zaken van belang, waar wijkbewoners met hem over zouden willen spreken? We moeten vooral samenwerken!
Hij is meer dan welkom. Ook voor hem staat, zoals wij dat vaker in onze wijk, ons dorp, op een eigen bijzonder hartelijke manier tegen elkaar zeggen, het hek open!