Aanmelden vóór 1 november! (aanmelden verplicht)

Sinterklaas en zijn Pieten komen binnenkort weer in ons land. Dat gaan we samen in onze wijk vieren. Zaterdag 23 november is het weer zover. Dan organiseren G.V. Sportlust-Enschede en het Wijkteam Helmerhoek twee Sinterklaasfeesten in de grote sporthal achter het winkelcentrum.

  1. DE PIETENGYM / PIETENDANS VOOR DE JONGSTE.
    Deze les zal volledig in het teken staan van Sint en Piet. Zo kunnen de kinderen bijv. dansen op sinterklaasliedjes en over de daken lopen zoals Piet. Na afloop van deze les ontvangen alle kinderen een Pietendiploma en een leuke goodiebag. Voor wie: kinderen van 2 & 3 jaar (evt. 4 jarigen als het Sinterklaasfeest te spannend is)Waar: Sporthal Helmerhoek, Runenberghoek . Tijd: 09:00 – 10:00 uur
  2. SINTERKLAASFEEST Dit feest wordt ook door G.V. Sportlust-Enschede en het Wijkteam Helmerhoek georganiseerd. Voor wie: kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Waar: Sporthal Helmerhoek, Runenberghoek2 Tijd: 11.30 – 13.15 uur.

Het belooft een leuke ochtend te worden en wij hopen dan ook dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden voor deze gymlessen kan d.m.v. onderstaand aanmeldstrook in te vullen en in te leveren. Aanmelden uitsluitend bij Albert Heijn Helmerhoek. Let op: Er zijn twee aanmeldstrookjes. Vul wel ivm de leeftijd van je kind(eren) het juiste strookje in. Dus printen invullen en inleveren bij de infobalie van AH, of je vult bij de infobalie aldaar een formulier in. Geef je op !!