De Huiskamer van de Helmerhoek is op vrijdagmorgen 11 oktober en we hebben samen met de bezoekers wat te vieren. Dat doen we met gebak van de bakker bij de (gratis) koffie of thee. Zowel in de kranten als bij de televisiezenders 1Twente Enschede en RTV Oost werd bekend gemaakt dat het Noaberschap Helmerhoek een prijs heeft gewonnen. Het gaat om de Jan Schaeferprijs 2019, die we kregen als verdienste om o.a. de eenzaamheid in onze wijk tegen te gaan en de sociale samenhang in onze wijk te bevorderen. Een van de eerste initiatieven was de Noaberschap Huiskamer. We laten de Award en de oorkonde deze morgen aan iedereen zien.

Er weten nog steeds meer wijkbewoners op de vrijdagmorgen de weg naar het wijkcentrum te vinden. Gelukkig hebben we ook meer vrijwilligers er bij, die goed voor de bezoekers zorgen.
We zijn daar erg blij mee. Met zijn allen maken we er wat moois van!Iedereen is vanaf 10 uur welkom.

In de Huiskamer vind je het RepairCafé, waar kleding hersteld kan worden of klein huishoudelijke apparatuur gerepareerd wordt. In de Huiskamer ben je welkom bij de fotogroep Helmerhoekers. Als je je laptop meeneemt (volle accu) kun je daar tips en tricks krijgen waar je bij je hobby zeker wat aan hebt. ComputerRepair is er ook wekelijks. Daar is men bezig om computerproblemen op te lossen en oude computers weer van “een nieuw leven” te voorzien. De Huiskamer is laagdrempelig en voor iedereen.

Denk je dat het iets voor jou is, na het lezen van al deze informatie? Kom dan gerust eens langs in het wijkcentrum. Je weet dat vast wel te vinden. De trap op of met de lift.Deze activiteiten, koffie en thee zijn gratis. Tot vrijdagochtend vanaf 10.00 u. Eind om 12.00 uur

JIJ KOMT TOCH OOK ?