“Ons alles is ons zomaar ontnomen” zijn de woorden van de naaste familie bij het onverwacht overlijden van Niels Scholten. In de Helmerhoek was hij voor de bewoners een vraagbaak, een bemiddelaar, amaibel en vriendelijk. Ook de Helmerhoek voelt dat een dierbare man hun is ontnomen.
Bewoners reageerden met ongeloof, geschokt en ontdaan.
Rijdend op zijn mountain bike was hij altijd aanspreekbaar, wist wat er in de wijk leefde en attent op wat er gebeurde, waar een helpende hand nodig was , een goed gesprek of optreden wenselijk en soms noodzakelijk was.
Ook op wijkvergaderingen was hij aanwezig en was altijd bereid open en met begrip van gedachten te wisselen. Zijn innemendheid en oprechtheid maakte van hem een gerespecteerd man. Ruim een jaar geleden hebben we voor Helmerhoeknieuws een video over hem gemaakt, ( https://youtu.be/BZ-nL1b78M0 ).

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte met dit grote verlies.