Komende vrijdag 27 september worden de eerste vlinderplanten voor het Vlinderparadijs in de Bijenhoek geplant. Dat gaat gebeuren om vier uur in de middag. Kinderen zijn welkom en kunnen meehelpen de vlinderplanten te planten, zodat je volgende zomer tussen de vlinders kunt lopen en misschien gaat er wel een vlinder op je hand zitten.

Het vlinderparadijs wordt een deel van de tuin met aantrekkelijke planten voor vlinders. Bewoners die ook zelf graag vlinders in de tuin willen kunnen vragen op welke planten vlinders verliefd zijn. Je weet, vlinders zijn kleurrijk en beweeglijk, spreken tot de verbeelding, er zijn verschillende spreekwoorden en gezegden over vlinders, de bekendste is ‘vlinders in je buik hebben’.
Een vlinderparadijs in de Bijenhoek, help ons mee door een vlinderplant te planten.