De vrijdagochtend is voor wijkbewoners bestemd om geregeld naar het wijkcentrum te gaan. De Huiskamer is een ontmoetingsplek voor wie maar wil. De een komt voor een gezellig praatje, de ander heeft behoefte aan mensen om zich heen. Van de gelegenheid om creatief bezig te zijn maken ook velen gebruik. Doorlopend is er een handwerkgroep actief bezig met het maken van dekentjes en knuffels om te schenken aan goede doelen. En er is meer dan dat.

In de Huiskamer kent ook het repaircafe, waar kleding hersteld wordt. Klein huishoudelijke apparatuur krijgt vaak een tweede leven.

In de Huiskamer is de fotogroep Helmerhoek een geziene gast en meestal zijn ze met een groepje van deze club aanwezig. Als je dan je laptop meeneemt kun je daar tips en tricks krijgen waar je bij je hobby zeker wat aan hebt.

Niet meer weg te denken is de Computer Repairgroep, Kom helpen of laat je computerproblemen oplossen.

De Huiskamer is laagdrempelig en voor iedereen. Denk je dat het iets voor jou is, na het lezen van al deze informatie? Kom dan gerust eens langs in het wijkcentrum. Je weet dat vast wel te vinden. De trap op of met de lift.

Deze activiteit is voor mannen en vrouwen, jongeren van alle leeftijden. De gratis koffie en thee en activiteiten worden ondersteund en betaalt met een bijdrage uit het wijkbudget.

Tot vrijdagochtend vanaf 10.00 u.