Gisteren berichtte Helmerhoeknieuws over de vroege vogels die in het Buurse zand zich kostelijk vermaakt hebben met het maken met prachtige natuurfoto’s.
Zo’n feest heeft ook een after party, foto’s bewerken en met tevredenheid of genoegen terugkijken. Met de mede-fotografen uitwisselen of nog een enkel ding beter kan. Enkele fotografen hebben een foto met Helmerhoeknieuws gedeeld. Daarvoor vanzelfsprekend hartelijk dank. Meer foto’s tref je ook aan op de faceboekpagina “Fotogroep Helmerhoekers”.

Wil jij ook je foto’s sprekender, fraaier of boeiender maken, op de facebookpagina Fotogroep Helmerhoekers zie je veel foto’s die als voorbeeld kunnen dienen. Door lid te worden van de Fotogroep Helmerhoekers kun je ook deelnemen aan de avonden in het wijkcentrum. O ja, fotograferen is kijken en een foto kun je met elke camera maken.

Foto’s: Frank Bruins, Harm Katerberg, Bianca ten Kleij, Wim Tonnema, Patricia Tonnema-Stein