Enige tijd geleden schreef Helmerhoeknieuws een wedstrijd uit om het gewicht van een pompoen te raden. Op de foto was al een beste pompoen te zien die nog steeds aan de groei was in de Bijenhoek. Anja vond het moeilijk om te raden en schatte de pompoen op 30 kilo. Uiteindelijk werd deze bij het oogsten gewogen en kwam uit op 34 kilo.

De prijs was een mooie bos bloemen en die hebben we zaterdagmiddag aan de Hooiraamhoek bezorgd. Anja mocht ook een grote pompoen uit de Bijenhoek uitzoeken. Anja vond dit superleuk maar wilde liever een wat kleinere pompoen hebben in haar favoriete kleur oranje. Dat laatste is niet helemaal gelukt, Het werden twee kleinere groene pompoenen met een aantal nog kleinere gele exemplaren. Ze was blij met deze kleurencombinatie.

Ik was blij dat ze niet voor de 34 kilo koos, maar dan was ik er druk mee geworden.

Anja gefeliciteerd.