De week tegen de eenzaamheid is een week waarin extra aandacht is voor eenzaamheid en iedereen wordt uitgenodigd om actief mee te doen, bewoners die zich eenzaam voelen, maar ook bewoners die graag meewerken met activiteiten.
Helmerhoek investeert in Noaberschap, in het wijkcentrum in de huiskamer op vrijdagmorgen met daarin verschillende activiteiten, ook zijn er andere activiteiten zoals de soos, een kaartavond en bingo. De Bijenhoek zal zich ook sterk maken om die week extra aandacht te vragen voor eenzaamheid en te informeren over de mogelijkheden die de Bijenhoek biedt.
Hebt u plannen om activiteiten te organiseren, denk en er dan aan om een beroep te doen op het wijkbudget. Op de website www.helmerhoeknieuws.nl kunt u onder wijkplatform een aanvraagformulier voor het wijkbudget vinden. Op 10 september komt de wijkbudgetcommissie bij elkaar om de verschillende voorstellen te bekijken en een beslissing over goedkeuring te nemen.

Helmerhoeknieuws ontvangt graag tips en suggesties op info@helmerhoeknieuws .nl