Naoberschap

Deze week op vrijdagmorgen in de Huiskamer Helmerhoek.

Deze week op vrijdagmorgen in de Huiskamer Helmerhoek.

Na de vakantieperiode zijn de meeste Helmerhoekers weer thuis. Daar heeft iedereen zijn eigen invulling. De vrijwilligers van de huiskamer zijn klaar voor de ontvangst van de gasten op vrijdagmorgen om 10.00 uur.

De koffie pruttelt, het water is aan de kook voor thee. Heeft Wim Boers weer tijd voor koffie en thee schenken, zijn specialiteit?

Linda Ludwig heeft nagedacht over de doe-activiteit en er een gevonden. Ook in de vakantie dacht ze zo af en toe aan de huiskamer. Aan zee zocht ze naar kleine schelpjes en daar gaan we deze morgen mee bezig. We gaan een schelpenmobiel maken als afsluiting van de zomer. Ook wijnflessen worden bekleed, zoals je dat kunt zien op bijgaande foto.

Het seizoen gaat vrijdagochtend weer van start. Het Huiskamer-team rekent op je komst. Neem eens iemand mee.

Je bent welkom van 10.00 – 12.00 uur. Koffie/thee gratis.

Op de foto: De schelpen worden met nylondraad aan een oogje opgehangen. Je kunt deze schelpenmobiel buiten ophangen en bij een licht briesje wind maken de schelpen dan geluid. Ook flessen gaan we decoreren met touw en schelpen.