Wecycle is een organisatie die zich bezig houdt met de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

In Winkelcentrum Helmerhoek staan twee inzamelmeubels met het Wecycle-logo er op voor gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen. Gebruikt frituurvet, goed verpakt, mag ook worden aangeboden.

Het verschilt per winkel wat er in een inzamelmeubel kan worden ingeleverd. Niet alle soorten e-waste zijn welkom. Ook zijn de inwerp-openingen voor kleine apparaten verschillend per winkel. Er moet aan kleine apparaten altijd een stekker zitten en het apparaat moet door de inwerp-opening passen. Is dit niet mogelijk dan moet u het apparaat inleveren bij de milieustraat van de gemeente.

Kleinere elektrische apparaten zoals die op de website worden genoemd zijn: een föhn, boor, laptop, mobiel, krultang, bureaulamp of TV.

Waarom dit bericht? Het was niet voor iedereen even duidelijk wat er mag
worden gebracht. Vandaar dit bericht. Als je op Wecycle je eigen postcode intoetst dan krijg je AH Kamphuis zichtbaar en zie je wat er mag worden ingeleverd, hieronder zichtbaar.