“Helmerhoeknieuws” organiseert op 14 juli a.s. een Natuurmarkt in De Bijenhoek.

Aan het begin van de zomervakantie organiseert de facebookpagina “Helmerhoeknieuws voor en door bewoners” in samenwerking met het vrijwilligersteam van de Bijenhoek, gelegen in de Helmerhoek aan de Oude Dijk en Boswinkelbeekweg, een Natuurmarkt. Op deze dag is het ook Nationale Imkerdag 2019 en zal daar ook de nodige aandacht aan besteed worden. In de tuin is een bijenstal en de imkers zullen niet ontbreken De markt is er van 11.00 tot 15.00 u.

Wij zijn op zoek naar standhouders. De eerste geïnteresseerden hebben wij gevonden voor de natuurmarkt. Er komen 10 marktkramen op het terrein en deze worden gratis beschikbaar gesteld. Bij een kraam moet iets verkocht worden of te doen zijn. Voor de kinderen zijn activiteiten en een springkussen.

Wij zoeken standhouders, waarbij wij voorkeur hebben voor mensen die natuurgerelateerde producten aanbieden. Uiteraard zijn alle geïnteresseerden met andere verkoopartikelen welkom om zich aan te melden. Daarnaast zijn natuurverenigingen ook uitgenodigd.

Stuur een PB met je gegevens en we nemen contact met je op. Een bericht naar paul_snellink@hotmail.com mag ook.