Helmerhoeknieuws, voor en door bewoners, is altijd bezig met nieuws en activiteiten in de wijk op haar facebookpagina. Daarbij zijn de vele contacten belangrijk om op allerlei gebied iets voor de wijk te kunnen betekenen. Helmerhoeknieuws vermeldt bijvoorbeeld op bijzondere dagen allerlei berichten en zo ook de openingstijden van Albert Heijn Kamphuis. Daar kwamen wat reacties op: “Weten we dat ook weer”, “Zolang Albert Heijn ook de artikelen afprijst is dat niet erg.” en “Albert Heijn prijst je de hemel in.”.Nee wij hebben geen aandelen AH dachten we gelijk.
Maar een supermarkt die aan klantenbinding doet in de wijk en van de andere kant toch wel behoorlijk sociaal bezig is op allerlei gebied, is een partner is voor samenwerking. Dat kan dan toch geen kwaad om wat berichten van de facebookpagina Albert Heijn Kamphuis Helmerhoek te vermelden. Die gaan echt niet over hun aanbiedingen ! Dat regelen ze zelf wel.

Ook vandaag heeft AH op hun FB-pagina een mooi bericht staan, dat wij jullie niet willen onthouden.

De koffietafel

“Na een goed gesprek met Birgitta, onze wijkverpleegkundige en Rinse Kamphuis (AH) is “De Koffietafel” ontstaan. Elke donderdag van 10.00 – 12.00 zitten we voor u klaar. Voor allerlei vragen rondom zorg en praktisch zaken uit het dagelijks leven bieden we een luisterend oor! En natuurlijk bent u ook welkom voor alleen een kopje koffie en een praatje!👍🏼

Drinkt u ook een kopje koffie mee?”

Een vervolg-gesprek met de wijkverpleegkundige bij je thuis of elders kan dan tot de mogelijkheden horen. Helmerhoeknieuws vind dit een zeer goed sociaal initiatief en wil dat daarom in dit artikel vermelden.

De koffietafel wordt op iedere donderdag in de winkel geplaatst bij de afdeling Deli (vleeswaren/brood) en is vrij toegankelijk.

Voor wie interesse heeft in de FB-pagina van AH:
https://www.facebook.com/ahkamphuis/