Bij de wilde konijnen af..

Het klinkt een beetje oneerbiedig, bij de wilde konijnen af. Ik wist dat er plannen waren om een afrastering te maken in de bijenhoek. Vincent Hofstede plaatste vanmiddag een foto als reactie op mijn opmerking over een afrastering. Sneller had hij niet kunnen reageren. De foto laat zien dat het gedeelte waar groenten geteeld worden voorzien is van een mooi en fucntioneel hekwerk. Zo kunnen de konijnen buiten de deur gehouden worden. De bijenhoek komt er steeds mooier uit te zien. Het wordt de educatieve ontdektuin voor alle leeftijden. En er is meer mogelijk dan tot nu toe voor mogelijk gehouden werd, hulde dus aan iedereen die er de schouders onder gezet heeft om er iets moois van te maken. Deze foto kan dan ook gezien worden als een uitnodiging voor 14 juli van 11 – 15 uur.