Stel je eens voor dat je gewoon lekker kunt ondernemen, je tijd kunt besteden aan de werkzaamheden waar je energie van krijgt, geen zorgen of je administratie up-to-date is. Wie wil dat niet? Mijn motto ‘ geen woorden maar daden’.

Ben je een particulier, dan willen we je graag helpen bij het invullen van de inkomstenbelasting. Heb je een bedrijf, dan vinden we het fijn om je te ondersteunen bij je financiële administratie, de aangifte omzetbelasting, inzicht in je financiële cijfers en het opstellen van een jaaroverzicht of jaarrekening.
Heb je vragen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zorg jij voor de koffie? Dan breng ik appeltaart mee.

Klik hier voor de website van wtadminterim

Wim Tonnema, Hooiraamhoek 89, 7546 MD  Enschede
Mob: 0654334852 Mail:Info@wtadminterim.nl