Wim en Patricia Tonnema hebben twee series foto’s gemaakt voor Helmerhoeknieuws. De eerste serie was over de Helmerhoek en de tweede in en om de Bijenhoek. Deze tweede serie is een ode geworden aan de vrijwilligers. Graag noemen we de twee vrijwilligers Wilmie en Henny ter Pelle die dit jaar een grote klus opgepakt hebben. Wilmie heeft een ontwerp gemaakt voor een bloemenpluktuin, alle zaden en planten uitgekozen en de grond bewerkt. Ze is een tuinliefhebster en kan haar passie volledig uitleven in de tuin. Henny is evenals Wilmie een dagelijkse bezoeker van de Bijenhoek. Hij voelt zich het beste op zijn plaats bij het uitvoeren van hand- en spandiensten. Dat kan zijn bij het sproeien, het opzetten van het schaduwdoek, het onderhouden van het meubilair of daar waar nodig reparaties verrichten. Dank aan Wim en Patricia voor het in beeld brengen van dit deel van de Bijenhoek.