Gisteren hebben de medewerkers en vrijwilligers van Mediant een berichtje in Helmerhoeknieuws geplaatst, de kringloopwinkel de ‘Dreamfactory’ voorziet in een grote behoefte en daarom is nieuwe aanvoer noodzakelijk.
Bij het binnenstappen van de ‘Dreamfactory’ was het vandaag een gezellige drukte. De vrijwilliger Addo Nobbe vertelde dat Helmerhoekers de weg naar Mediant vandaag wel wisten te vinden, we konden het ook zelf waarnemen. Tijdens ons kort bezoek werden er twee zakken met zeer goed verkoopbare kleding en spullen aangeboden. Addo is de wijk dankbaar zo vertelde hij, het is ook een waardering voor het werk van de vrijwilligers en er kan daardoor voor bewoners iets extra gedaan worden. De kleding en goederen zijn netjes en de prijsjes zijn klein. U kunt er elke werkdag van 10.00 -12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur terecht, voor het brengen van kleding en goederen en ook om iets te kopen. Onze kleindochter kon niet wachten tot ze in huis was om met de giraf te spelen.