DOMWEG GELUKKIG OP DE HELMERHOEK (100)

De afgelopen weken heb ik maar weinig foto’s gemaakt, het heeft tal van redenen. Goede smoezen, maar daar kopen jullie alles wijkbewoners natuurlijk niets voor. Domweg gelukkig zijn op de Helmerhoek is een verworven recht!

Tussen de buien door was het droog en tegen kou kun je je kleden. Ook met een snotneus kun je een foto maken en een wandeling om foto’s te maken hoeft niet perse anderhalf uur te duren. Ik geef toe, er was geen inspiratie, de zelfkritiek was te groot, en ik was moe, of beter gezegd: lui. Binnen was het warm en droog: comfort.

Ook binnenshuis kun je mooie foto’s maken. Door het keukenraam schijnt de ochtendzon bijna tot aan de andere kant van het huis, op de salontafel heb ik in het zonlicht een elastiekje neer gelegd op een stuk blauw papier. Bartje de kat kan er niet van afblijven, zo werkt inspiratie.

Harm Katerberg,