DOMWEG GELUKKIG OP DE HELMERHOEK. (81)

Het was 1e paasdag vroeg, niet heel vroeg want het was al licht. Het was stil op straat. Ik liep in de buurt van de Wielerbaan bij het Crossbos en maakte deze foto. Ik had netjes gevraagd of ik een foto van deze meneer met step mocht maken, hij twijfelde een beetje maar hij stemde toch toe.

Wat moet ik nu met een foto van een vreemde meneer op mijn computer. Het liefst zou ik deze foto persoonlijk overhandigen. Er staat ook nog een fietsend jongetje op de foto, het is waarschijnlijk zijn zoon. Hij staat er onscherp op, dat is een tekortkoming van mij als fotograaf. Doordat ik mijn sluitertijd niet kort genoeg heb gekozen en hij fietst is er onscherpte ontstaan, vergeef me.

Nu staat deze foto op Helmerhoek Nieuws, ik hoop dat deze meneer de foto ziet en dat hij er blij mee is.

Harm Katerberg, dat