DOMWEG GELUKKIG OP DE HELMERHOEK. (79)

Ik ben een beetje in de war, het zal wel door de corona komen. Niks ernstigs hoor, ik weet nog steeds welke dag het is en ik stap nog steeds met het juiste been uit bed. Met het geluk zit het dus nog wel goed.

Enige tijd geleden heb ik me zelf de opdracht gegeven om objecten te gaan fotograferen die “op wielen” gaan of staan. Het waarom moet waarschijnlijk gezocht worden in dat ik wil gaan reizen. Sinds de corona ben ik Twente nog niet uit geweest en de keren dat ik buiten Enschede ben geweest zijn op 1 hand ook wel te tellen. Ik heb nog geen plannen gemaakt maar er is licht aan het eind van de corona-tunnel. Vorige week heb ik mijn eerste inenting tegen corona ontvangen en over een paar weken krijg ik de tweede inenting. Het maakt het reizen en vooral ook het sociale verkeer net allemaal wat makkelijker en veiliger.

Mijn actieradius is niet erg groot, ik maak dus geen plannen om verre reizen te gaan maken. Mijn elektrische fiets en mijn rollator zullen mijn belangrijkste vervoermiddel blijven. Misschien kan ik me weer eens laten vervoeren, door bus, trein of iemand met een auto. Waarheen zou ik gaan, iemand suggesties?

Harm Katerberg,