DOMWEG GELUKKIG OP DE HELMERHOEK. (58)

Soms oefen ik het op één been staan. Dat gaat niet altijd goed als ik mijn aandacht er niet goed bij houd. Meestal kijk ik in de verte naar een vast punt. Sommige mensen kunnen ook met hun ogen dicht op één been staan, mij lukt dat niet. Door het op één been staan te oefenen train je je stabiliteit.

Afgelopen week heb ik een klimroos op moeten binden, het touw waar ik dat enkele maanden mee gedaan had was door de harde wind gebroken. De takken van de roos hingen voor de ramen omdat de roos topzwaar was geworden. Voor de zekerheid heb ik er ook een grote tak afgeknipt. Zo die kan er weer een poosje tegenaan. Veel bloemen zal de roos dit jaar niet meer geven, want het inmiddels bijna herfst.

Op de foto staat volgens mij een zonnebloem, ook zonnebloemen worden wel eens topzwaar. Deze zonnebloem staat fier rechtop. Ik verwonder me erover dat deze bloem de harde wind van vorige week overleefd heeft, als u goed kijkt heeft de stengel onderaan een knikje, dat maakt het extra moeilijk.

Harm Katerberg,