DOMWEG GELUKKIG OP DE HELMERHOEK (57)

Een jaar heeft 365 dagen, 2020 is een schrikkeljaar en heeft daarom 366 dagen. Ik zeg wel eens als ik iedere dag één mooie foto maak er dat er samen toch nog 365 per jaar zijn. Nu maak ik niet iedere dag een mooie foto maar soms maak ik er ook wel twee of drie.

Een paar keer per jaar haal ik alle foto’s van mijn iPad, de iCloud is dan vol en wordt het tijd om een backup te maken op mijn andere computers. Ik kan voor een euro per maand de iCloud grootte tien keer vergroten om zo daar nog meer foto’s te kunnen opslaan. Ik heb besloten dat niet te doen, nu kun je me een vrek noemen, en dat ben ik misschien ook wel. Maar ik doe het ook om een andere reden. Zo af en toe moet je beginnen met een schone lei, tijd voor iets anders of net iets anders.

Momenteel is mijn iCloud nog niet vol, ik kan er nog zo een paar honderd foto’s op kwijt. Toch heb ik het gevoel dat ik iets anders wil beginnen. De routine die erg productief kan zijn zit de creativiteit soms in de weg, ik ga dus mijn iCloud maar eens leegmaken, voordat ik dat doe laat ik een top 5 zien van de foto’s die ik de afgelopen 6 weken gemaakt heb.

Klik even op de foto’s om ze in hun geheel te bekijken.

Harm Katerberg