DOMWEG OP DE HELMERHOEK (25)

Vanochtend heb ik deze hoed gevonden, ik heb hem nog niet gepast maar deze hoed zou me zomaar eens kunnen passen. Toch loop ik niet graag te koop met reclame van sterke drank op mijn hoofd, men zou zo maar iets van mij kunnen denken. Dat wil ik natuurlijk vermijden.

Ik probeer gezond te leven: rust, reinheid en regelmaat, de schijf van vijf en dat oude lichaam heeft ook beweging nodig…rust roest. Oeps, hier spreken de regels elkaar tegen. Dan ook maar een beetje viezigheid en een beetje on-regelmaat?

Graag wil ik deze mooie hoed mét veer terug geven aan de rechtmatige eigenaar. Dit moet natuurlijk anoniem gebeuren, ik wil u niet in diskrediet brengen. U zou zomaar als drinker van sterke drank bekend kunnen worden. Hoe los ik dit op, Jagermeister waarmee mix je dat eigenlijk of moet het gewoon puur gedronken worden? Ik pas.

Harm Katerberg