Deze week wandelden enkele meisjes langs de Bijenhoek en bleven voor het hek staan. De vrijwilligers vroegen of ze de tuin wilden zien. Overigens als er vrijwilligers zijn kun je altijd even komen kijken. Ze waren zeer belangstellend en hadden zo de nodige vragen. Mogen wij hier ook komen werken. ”Als je het leuk vindt dan kom je donderdagochtend langs en kijken we wat je graag zou willen doen.”
Donderdagochtend waren ze er en hebben ze verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Ze hebben meegedaan met de gezellige onderbreking en de cake met kruisbessenjam uit de Bijenhoek heeft hun goed gesmaakt.
Ook enkele weken geleden zijn er twee meisjes geweest die graag een spreekbeurt wilden houden over de Bijenhoek Ze hebben er een mooie video over gemaakt en daar, zo vertelden ze trots, een acht voor gehaald. De Bijenhoek is een kans voor iedereen om te ervaren hoeveel de natuur te bieden heeft.