Terwijl Efrim met een scherp oog kijkt hoe de planten groeien en bloeien zijn Henny en Ton druk bezig met de volgende fase van de beregening. Dankzij de bijdrage van Univé heeft de Bijenhoek dit project aan kunnen pakken. De uitvoering van het grotere werk is in de winter gedaan door Sjors Meuleman van Meuleman Hoveniers en Geelink uit Haaksbergen is zeer behulpzaam geweest bij het adviseren en uitzoeken welke materialen gebruikt kunnen worden.

Het resultaat is dat de bessenhoek helemaal klaar is, evenals de border met de nieuwe planten aan de kant van de boerderij en ook de moestuin. Aan de beregening van de bloementuin wordt, zoals op de foto te zien is, gewerkt en de plukbloementuin volgt daarna. Al met al is het een behoorlijke puzzel, maar het resultaat is er ook naar. Zoals we allemaal weten doet de inflatie de prijzen stijgen, dat is nog iets meer puzzelen. Nog even en dan kunnen we zeggen, laat maar komen die droge zomer.