Het belooft zaterdag een droge aangename dag te worden, de 15 C kan zelfs aangeraakt worden. U kunt vanaf 10 uur binnenlopen. Een mooie gelegenheid om met kinderen rond te lopen en ze te vertellen over het werk in de Bijenhoek.

WAT IS ER TE DOEN?
Er gaat gewerkt worden, de border langs de heg met de boerderij wordt beplant, het meubilair wordt schoongemaakt, de laatste hand wordt gelegd aan het nieuwe insectenhotel, de minibied wordt in elkaar gezet. De vrijwilligers gaan samen met de Lions Adversa Enschede aan de slag.

Er is meer. Vanaf ongeveer half twaalf gaat Ruud Souverijn muziek maken. Ook degene die steun geven aan het werk van de Bijenhoek zijn aanwezig, Wethouder Arjan Kampman, Judith Schoondorp van de minibieb Bergvennenhoek, Huub Filart, Greet Lief, Marjan Veldhausz en Leon Haghuis van de Stadsboerderij.

NL DOET is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, het Buurtfonds van de Postcodeloterij, de gemeente Enschede, de Provincie Overijssel, Univé Oost, MAEX, de Wijkbudgettencommissie Helmerhoek, de Twentse Energiegroep, Albert Heijn Helmerhoek, DSR Food, de Letterconcurrent en Hovenier Sjors Meuleman.