Zaterdag 19 maart kun je weer live luisteren naar Weekend Enschede bij 1Twente. Vanaf 11:00 uur zijn er de volgende gasten: allereerst Jenne van der Velde, hij gaat ons vertellen over de nieuwe ontwikkelingen van de Bijenhoek op de Helmerhoek.
Heb jij hem al zien rijden? Dit bijzondere voertuig is vanaf nu in de stad te zien als mobiele Tourist Info en promotiemiddel. Bjorn de Voer is van Enschede Promotie en verteld waar men dit elektrische karretje gaat inzetten.
De uitvoering van de Markus Passion wordt verzorgd door het Wilmink Project Orkest onder leiding van Jos Pijnappel, de andere hoofdrollen zijn voor mezzo Esther Pierweijer, bariton Peter Arink en Jan Riesewijk als de evangelist. We gaan zaterdag in gesprek met Jan Riesewijk. Waarom wil hij zo graag het paasverhaal ‘biej de leu’ brengen.